Gezellig avondje vol muziek - Muziekhandelklein
15868
post-template-default,single,single-post,postid-15868,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gezellig avondje vol muziek

Gezellig avondje vol muziek

Ben je net jarig geweest? Of ben je gewoon toe aan een leuk avondje uit? Als echte muziekliefhebber wil je natuurlijk een avond beleven vol goede muziek. Een leuk avondje uit bedenken voor jou en je vrienden is zo makkelijk nog niet. Vaak wordt het een uitje naar een restaurant, maar na een tijdje gaat dit vervelen. Wij bespreken hier een aantal leuke mogelijkheden voor avondjes uit met je, zodat jij wat inspiratie opdoet voor je volgende avond uit.

Muziekquiz

Als je op zoek bent naar een avondje uit met vrienden of familie, dan is een spelshow een leuke optie. Doe bijvoorbeeld eens een muziekquiz. Ken jij die oude hit van vroeger nog? Je muziekkennis wordt getest aan de hand van een competitieve strijd tussen jou en je vrienden. Onder het genot van een hapje en een drankje komen er nieuwe, maar ook oude hits voorbij. Je krijgt niet alleen vragen over het lied, maar ook over de artiest en de muziekstroming. Dit is weer eens wat anders dan een standaard verjaardagsfeest of een zaterdagavond in de kroeg.

Live muziek

Als je veel van muziek houdt, ga je vast ook wel eens naar concerten. Maar misschien heb je niet altijd de tijd of het geld om naar een concert te gaan. Een andere leuke mogelijkheid is om naar een restaurant te gaan waar live muziek wordt gespeeld. In veel restaurants of bars is er een bepaalde dag wanneer er artiesten optreden. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van de heerlijke live muziek die er gespeeld wordt. Een artiest past zich vaak aan op de gelegenheid, dit maakt het optreden erg uniek en leuk om naar te kijken.

Festivals

Als je niet alleen een avondje uit wilt, maar een hele dag, is een festival een goede optie. Niet alleen in de zomer worden er festivals georganiseerd, ook in de winter zijn er genoeg mogelijkheden.

Als voorbeeld Lowlands, dit is een erg populair festival in Nederland. Dit driedaagse festival wordt elk jaar in Biddinghuizen op een evenemententerrein gehouden. Op dit festival komen elk jaar erg bekende artiesten, maar ook minder populaire bands komen hier aan bod. Het festival heeft een grote variatie in het aanbod van amusement. Maar er is niet alleen muziek, je kunt er ook film, theater en cabaret vinden.

Geen reactie's

Geef een reactie